Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата
Политика за защита на личните данни

FAQ

FAQ FAQ

 

Защо да си дам имота на управление?

Пазарът на недвижими имоти  е сегмент от бизнеса в България, както и по света, в който проблемите са множество. Основен елемент на пазара са хората, които си търсят жилище под наем. Те са най-рисковата страна по много причини, като най-съществено е, че трудно могат да бъдат контролирани.

Всеки собственик на имот в 90% от случаите се занимава самостоятелно с отдаването и управлението на собствения си имот. Доста от тях смятат, че се справят добре благодарение на късмета, който имат с наемателите, без да осъзнават, че в даден момент късметът им изиграва лоша шега и те остават с просрочени задължения, както към комуналните дружества, така и към етажната собственост,  а оставеният депозит често не покрива размера на задълженията. Да не говорим за състоянието, в което наемателите предават жилището.

Ние от РИНЕКС РЕВОЛЮШЪН акцентираме точно върху това, а именно да стопанисваме добре Вашия имот, да подбираме винаги правилните наематели, всички сметки и задължения към жилището да бъдат платени винаги навреме, да повишим максимално доходността от Вашия имот, да Ви държим в течение относно случващото се с жилището Ви, като по този начин ще гарантираме Вашата информираност и спокойствие.

Екипът на РИНЕКС РЕВОЛЮШЪН полага грижа за всеки имот, като за свой собствен!

Кое ми гарантира месечния наем на имота?

РИНЕКС РЕВОЛЮШЪН не дава празни обещания, нито пък измислени гаранции. Нашите намерения и ангажименти са скрепени с нотариално заверен договор, като преди това абсолютно всички параметри са съгласувани с Вас.

Каква годишна доходност би се получила от управлението на имота ми?

Доходността при всеки имот е различна, в зависимост от неговото състояние и локация.

РИНЕКС РЕВОЛЮШЪН прави експертна оценка на имота, след което Ви дава възможност сами да определите доходността от Вашето жилище, посредством предоставени оферти на изискванията спрямо пазара.

За последната година осигурихме доходност между 6,3% и 10,4%, след приспадане на всички данъци и такси.

Как ми гарантирате, че няма да имам прекомерна амортизация на имота?

РИНЕКС РЕВОЛЮШЪН се ангажира съгласно договора да инспектира имота всеки месец, като следи в подробности за амортизация на настилки, крайни покрития на стени и тавани, изхабяване и реновиране на декоративни елементи, електрическа техника и инсталации.

Преди настаняването, на всеки наемател се прави подробен инструктаж относно ползването и поддръжката на имота и техниката в жилището.

РИНЕКС РЕВОЛЮШЪН извършва правилен подбор на наематели посредством изградени техники и проучвания.

Ние поемаме ангажимента да отстраняваме за наша сметка всяка амортизация, свързана с жилището, в зависимост от избора Ви на план за управление.

Застраховката на жилището Ви на преференциална цена също е гаранция за отстраняване на щети от прекомерна амортизация.

Как ми гарантирате, че всички сметки ще са платени, ако наемателите не искат да плащат?

Ние правим ежемесечна справка за получените сметки на жилището и при необходимост използваме услугите на утвърдени дружества за събиране на дългове.  Вследствие на възникнал такъв казус, наемателя бива незабавно отстранен от имота и на негово място настаняваме друг.

С други думи казано няма как жилището да остане с неплатени сметки!

По какъв начин ще си получавам парите?

Изборът е Ваш!  Ние ще уважим Вашето желание!

Няма ли да печеля повече, ако си отдавам сам имота?

На пръв поглед да!

Замислете се обаче:

Не че не може да се справите, но в забързаното ежедневие, където времето е безценен ресурс по- добрият  вариант е да се доверите на професионалисти в бранша, като им позволите да Ви осигурят добра доходност, безценно време и спокойствие.

С РИНЕКС РЕВОЛЮШЪН имотът Ви е в сигурни ръце!

За колко време се сключва договора за управление?

Срокът на договора за управление е индивидуален за всеки имот, в зависимост от Вашите цели, желания и намерения.

В какъв вид трябва да предам имота и в какъв вид ще си го получа след изтичане на договора за управление?

Желателно е жилището да бъде освежено и в добър търговски вид с работеща техника и инсталации, за да е годно за отдаване под наем, но дори и да не е, това не е проблем, защото ние можем да свършим това вместо Вас.

При всички положения Вие ще получите жилището си в същото или по-добро състояние от това, в което сте ни го предали!

Какви документи са необходими за сключване на договор за управление на недвижим имот?

Всичко останало  оставете на нас!